Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από την ΕΡΤ3

Στο πόδι βρίσκεται από χθες όλη η χώρα, μετά την κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ. Στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3, στη Λεωφόρο Στρατού, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης. Την ίδια ώρα, από το στούντιο οι εργαζόμενοι εκπέμπουν μέσω διαδικτύου.

Εκτός από την Αθήνα και τι Θεσσαλονίκη, που από χθες, πολίτες βρίσκονται σε "κλοιό διαμαρτυρίας", συμπαραστεκόμενοι στους εργαζόμενους, Λάρισα και Κρήτη, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στην κυβέρνηση.
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή σε νέα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, σήμερα στις 9 μ.μ., απευθύνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Λάρισας, οι οποίοι συνεχίζουν να εκπέμπουν πρόγραμμα ζωντανά.
Aπό το πρωί σύμφωνα με το larissanet το Δίκτυο της ΕΡΑ Θεσσαλίας από τα στούντιο της Λάρισας, του Βόλου, της Καρδίτσας και των Τρικάλων ενημερώνουν το κοινό για τις εξελίξεις της ΕΡΤ.
Όσον αφορά τη Λάρισα, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Λάρισας, οι οποίοι συνεχίζουν να εκπέμπουν πρόγραμμα ζωντανά, καλούν για μαζική συμμετοχή σε νέα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, σήμερα στις 9 μ.μ..
Aπό το πρωί σύμφωνα με το larissanet, το Δίκτυο της ΕΡΑ Θεσσαλίας από τα στούντιο της Λάρισας, του Βόλου, της Καρδίτσας και των Τρικάλων ενημερώνουν το κοινό για τις εξελίξεις της ΕΡΤ.
Στην Κρήτη, σνεχίζουν να μεταδίδουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ηρακλείου και σήμερα μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΑ 97,5 , 105,6 και 89,9 για το Λασίθι, αλλά και μέσω internet από την σελίδα της ΕΡΤ με επιλογή ΕΡΑ Ηρακλείου.
Επίσης οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και για τον Άγιο Νικόλαο ο LATO FM 103,3 αναμεταδίδουν το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΑ από το Ηράκλειο.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αλλά και του ΟΤΕ θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην διακοπεί η εκπομπή σήματος από τις κεραίες της ΕΡΤ και να συνεχίσει να εκπέμπει η ΕΡΑ Ηρακλείου, όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο που στεγάζεται η ΕΡΑ Ηρακλείου, στη Μάχης Κρήτης 161.
Πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας σήμερα Τετάρτη.
Όπως αναφέρει το flashnews, οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και τονίζουν ότι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν ενημερώνοντας τον κόσμο για όλες τις εξελίξεις και καλούν τους πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους.

Στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Δημοτική Αγορά των Χανίων από φορείς και συλλογικότητες ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν αποφασιστεί σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.