Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

"Δεν έχουν θέση στη Βουλή οι αρνητές του Ολοκαυτώματος"

Από το Ολοκαύτωμα που... "δεν υπήρξε" κατά τον Κασιδιάρη
Δεν έχουν θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, τονίζει  το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, σε επιστολή που  απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής και τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, με αφορμή την άρνηση του Ολοκαυτώματος από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Άλλη μία απόδειξη ότι... "δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα"
Να προσθέσουμε εμείς ότι η τοποθέτηση αυτή προσβάλει βάναυσα την Θεσσαλονίκη, που είχε την φριχτή εμπειρία να δει 50.000 και πλέον πολίτες της, να οδηγούνται από τους Ναζί στα κρεματόρια εξόντωσης των χιτλερικών δημίων.
Αναλυτικά η επιστολή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου:
«Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου προσβάλλει το ίδιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο το οποίο, το 2004, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, όπως ακριβώς έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και από όλα τα πολιτισμένα έθνη που δεν θέλουν να ξεχάσουν.

»Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποτελεί προσβολή στους αγώνες των Ελλήνων εναντίον του Ναζισμού, προσβολή στη μνήμη εκείνων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά απέναντι στη χιτλερική βαρβαρότητα, προσβολή προς τα θύματα των βιομηχανοποιημένων θαλάμων αερίων, όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 6 εκατομμύρια Εβραίοι αδελφοί μας και ανάμεσά τους 70.000 Έλληνες Εβραίοι για το μόνο λόγο ότι γεννήθηκαν Εβραίοι.

Χιλιάδες πτώματα από το .... "ανύπαρκτο Ολοκαύτωμα"
»Είναι ταυτόχρονα προσβολή στη μνήμη εκείνων που αγωνίστηκαν για τη διάσωση Ελλήνων Εβραίων συμπατριωτών τους, πρωτοστατούντος του επί Κατοχής Αρχιεπισκόπου Αθηνών Δαμασκηνού.

»Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, μέσα στο ίδιο το προπύργιο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αποδεικνύει ότι η ίδια η Δημοκρατία πρέπει να θωρακιστεί νομοθετικά απέναντι σε όλους αυτούς που την επιβουλεύονται.

»Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου μας να συναινέσουν στη νομοθέτηση νόμου που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και θα κηρύσσει έκπτωτους του Βουλευτικού αξιώματος τους αρνητές του Ολοκαυτώματος.

»Η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί προτροπή στην επανάληψη του ειδεχθέστερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

»Κατά συνέπεια οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν μπορούν να έχουν θέση στο Κοινοβούλιο μιας δημοκρατικής χώρας στην Ευρώπη.

»Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, ζητά από την Ελληνική Βουλή να αποδοκιμάσει και να απομονώσει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, γιατί ιδέες και πρακτικές ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού εντός της Εθνικής Αντιπροσωπείας, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.