Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο ξεκίνημα για την Αναγέννηση Επανομής

Νέο ξεκίνημα για την Αναγέννηση Επανομής, καθώς  οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακοί για την ομάδα, σε αγωνιστικό, αλλά και διοικητικό επίπεδο. Ο υποβιβασμός από τη Φούτμπολ Λιγκ και το «στοπ» της ΕΠΟ όσον αφορά τη συμμετοχή της στη Φούτμπολ Λιγκ 2, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει τρεις κατηγορίες και να βρεθεί στην Α1 της ΕΠΣΜ!

Στην αρχή μάλιστα είχε αποφασιστεί η ομάδα να μην αγωνιστεί σε καμία κατηγορία φέτος, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική και το συμφέρον των παικτών, που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ.
Η διοίκηση κατάφερε να κρατήσει στον πάγκο της Αναγέννησης τους Σακελλαρίδη και Θεοχαράκη, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας νεανικής ομάδας, που θα την πλαισιώνουν όμως και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Ετσι κι έγινε. Οι άνθρωποι της Επανομής δημιούργησαν έναν κορμό με παίκτες της περσινής Β' ομάδας, προώθησαν παιδιά από την ομάδα Νέων, προχώρησαν σε επτά μεταγραφές, τρεις εκ των οποίων έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Με βάση όλα τα παραπάνω, γίνεται εύκολα κατανοητό πως στόχος της Αναγέννησης Επανομής είναι να δώσει τόπο στα νιάτα και ευκαιρίες, ώστε να αναδειχθούν νέοι παίκτες και να κάνουν το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Παράλληλα, στα πλάνα της ομάδας είναι και η ενίσχυση των ακαδημιών, ώστε να αποτελούν μια άμεση δεξαμενή ταλέντων για το ανδρικό τμήμα.
Ταυτότητα
Ονομασία: Αναγέννηση Επανομής
Ετος ίδρυσης: 1926
Πρόεδρος: Γρηγόρης Λάτσιος
Προπονητής: Νίκος Σακελλαρίδης
Το ρόστερ
Τερματοφύλακες
Χατζηδάκης Πρόδρομος, Χατζηαποστόλου Δημήτρης, Λιόλιος Γιώργος
Αμυντικοί
Κιβρακίδης Γιώργος, Τζαβάρας Ανδρέας, Τοπτσίδης Κωνσταντίνος, Λέμπερος Θανάσης,
Ντελμπίζης Αστέρης, Νάνος Φώτης, Τριανταφυλλίδης Θεόδωρος, Κωνσταντινίδης Πέτρος
Μέσοι
Νικόπουλος Χάρης, Λάμπρου Στέλιος, Πρώιος Κωνσταντίνος, Σφυρής Νικόλαος, Γεωργαντζάς Γιώργος, Μπρόσκα Αμαρίλντ, Ντέντας Ραφαήλ, Σκέμπι Κωνσταντίνος, Ντάμζι Γιάννης, Παπακωνσταντίνου Γιώργος
Επιθετικοί
Ραβονίκου Πέτρος, Καλιγάς Μανώλης, Σαλούκας Αντώνιος, Λιοτατής Δημήτρης, Γιουκούδης Δημήτρης, Μαργαρίτης Δημήτρης, Σφυρής Χάρης


Πηγή: εφημερίδα «Αγγελιοφόρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.