Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Διαρρήκτες τα έκαναν "λίμπα" στο Δημαρχείο της Μηχανιώνας

Το ΚΑΠΗ της Νέας Μηχανιώνας
Μέσα στη στενοχώρια, είναι τις τελευταίες ημέρες οι ηλικιωμένοι της Νέας Μηχανιώνας. Ο λόγος; Θρασύτατοι διαρρήκτες που «τρύπωσαν» για μία ακόμη φορά στο δημοτικό κατάστημα, έκλεψαν για πολλοστή φορά τη μεγάλη τηλεόραση που υπήρχε στο ΚΑΠΗ για να ψυχαγωγούνται και να περνούν λίγες ώρες ξενοιασιάς οι υπερήλικες της περιοχής.

Η αρπαγή της τηλεόρασης στοίχισε στα μέλη του ΚΑΠΗ της Ν.Μηχανιώνας, καθώς διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει μία ανάλογη συσκευή και πριν ένα χρόνο περίπου και οι ηλικιωμένοι Μηχανιώτες έκαναν έρανο μεταξύ τους, βάζοντας από το υστέρημά τους άλλος πέντε και άλλος δέκα ευρώ για να αγοράσουν καινούρια τηλεόραση.
Σ΄αυτό το σημείο κάποτε κρέμονταν μια τηλεόραση
Οι διαρρήκτες, που κυρίως έψαχναν να βρουν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, μπήκαν στο δημαρχείο της Μηχανιώνας τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης, στοχεύοντας κυρίως στο Ταμείο, όπου έψαχναν να βρουνε χρήματα. Για να μπούνε μέσα, διέλυσαν στην κυριολεξία να σιδερολοστούς την πόρτα του Ταμείου, ενώ το ίδιο συνέβη και με την πόρτα, που οδηγεί από το Δημαρχείο στο ΚΑΠΗ, την οποία επίσης διέλυσαν.
Διαλυμένη η πόρτα του Ταμείου!
Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που οι διαρρήκτες εισβάλλουν στο δημοτικό κατάστημα της Νέας Μηχανιώνας, η τρίτη φορά που αρπάζουν την τηλεόραση από το ΚΑΠΗ, που συγκοινωνεί με το Δημαρχείο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αρμόδιοι του Δήμου Θερμαϊκού θα βρουν ένα τρόπο ώστε ο Δήμος να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει την κλεμμένη τηλεόραση. Για να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση οι ηλικιωμένοι-μέλη του ΚΑΠΗ να ξανακάνουν έρανο για την αγορά νέας τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.