Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Θεσμός, θα γίνει ο κολυμβητικός αγώνας του ΔΗΠΠΑΚΥΘ

Τη βεβαιότητα ότι ο 1ος Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας, που διοργανώνει το ΔΗΠΠΑΚΥΘ αυτή την Κυριακή, στην παραλία Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού, θα καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος στον τομέα του αθλητισμού για τη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βασίλης Ανατολίτης.

Η δήλωση αυτή, έγινε κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημαρχείο Θερμαϊκού, από αφορμή τον 1ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας (1st Thermaikos Open Water 2013) τον οποίο διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τον Κολυμβητικό Αθλητικό Όμιλο Θερμαϊκού (Κ.Α.Ο.Θ.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, .
Όπως είπε, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι και θα είναι πάντα κοντά και  θα στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και  αναδεικνύουν το ταλέντο και την προσπάθεια των νέων αθλητών. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που από την πρώτη στιγμή ο 1ος Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των αθλητών και ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών».
Ο κ. Ανατολίτης δεν παρέλειψε να συγχαρεί για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της διοργάνωσης και να ευχαριστήσει για τη συνεργασία  το Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή, τον Πρόεδρο του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.  Παναγιώτη Τροκάνα και τον Πρόεδρο του Κολυμβητικού Αθλητικού Ομίλου Θερμαϊκού Σάββα Πιαστόπουλο.
Ο 1ος Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας (1st Thermaikos Open Water 2013) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 στην παραλία Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού.
Στις 09:00 π.μ. θα γίνει η προθέρμανση και οι εγγραφές των αθλητών και στις 10:00 π.μ. θα ξεκινήσουν οι αγώνες.
Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 1ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας (1st Thermaikos Open Water 2013) μπορούν να λάβουν μέρος  στα αγωνίσματα των 800μ., 1500μ. και  5000μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές σωματείων που έχουν γεννηθεί από το 2001 και μετά.

Το σημείο εκκίνησης των αγώνων ορίστηκε στην παραλία των Νέων Επιβατών (μπροστά στο γήπεδο του Beach Volley). Η θαλάσσια διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλητές θα έχει κατεύθυνση την Αγία Τριάδα, με αναστροφή στη σκάλα της Αγ. Τριάδας και επιστροφή στο σημείο της εκκίνησης. Η αφετηρία και ο τερματισμός των αθλητών θα είναι το ίδιο σημείο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.