Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Θα βρεθεί λύση για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία;

Εντός της ημέρας, πρόκειται να βρεθεί λύση στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή. Η δήλωση αυτή, έγινε στη διάρκεια της ημερίδας που οργανώθηκε σήμερα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με θέμα την αξιολόγηση των δομών των δήμων.

Ο κ. Γρηγοράκος, όταν ρωτήθηκε από τον κ. Αλεξανδρή, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα αυτό, καθώς τη σχετική ανακοίνωση σχετικά με τα κυβερνητικά μέτρα για το «καυτό» ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία, θα την κάνει ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης.
Ο αναπληρωτής υπουργός κ. Γρηγοράκος στην ομιλία του προς τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης, επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για τη θέσπιση δύο ψηφοδελτίων στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου στο ένα θα είναι μόνο τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων και στο άλλο τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα κατέρχονται ως ανεξάρτητοι.

Πάντως, κατατέθηκε και ομόφωνη απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλονίκης με την οποία ζητείται όπως, οτιδήποτε αποφασιστεί από την κυβέρνηση επί του θέματος αυτού, να ισχύσει από τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.