Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Θρ.Παζαρόπουλος στη θέση του παραιτηθέντος Αντ. Βουδούρη

Ορκίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι, ενώπιον του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή ως νέος δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Θράσος Παζαρόπουλος που  καταλαμβάνει τη θέση του κ. Αντώνη Βουδούρη, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα αυτό.

Ο κ. Παζαρόπουλος, είναι έμπειρο στέλεχος στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και είχε διατελέσει Πρόεδρος του ∆.Σ. της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μηχανιώνας, επί δημαρχίας Γιάννη Μαυρομάτη.

Ο παραιτηθείς σύμβουλος κ. Βουδούρης, που επίσης είναι έμπειρος περί τα αυτοδιοικητικά και ήταν επί χρόνια πορόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μηχανιώνας, όταν ρωτήθηκε από το «Φάρο του Θερμαϊκού», δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στην ενέργεια αυτή, λέγοντας ότι «θα μιλήσω εν καιρώ και όταν έρθει η ώρα». Στο φιλικό του όμως περιβάλλον φέρεται να είπε ότι καθώς οι σχέσεις του ήταν εδώ και καιρό διαταραγμένες με τον κ. Μαυρομάτη, δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο η συνεργασία τους. «Ήταν σα να παίζαμε ένα κλεφτοπόλεμο οι δυό μας εδώ και πολλούς μήνες και πρόκειται για ένα αναμενόμενο διαζύγιο», είπε ο κ. Βουδούρης σε στενό του φίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.