Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Δημιουργική απασχόληση παιδιών στη Θέρμη

Το πρόγραμμα «Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά» ηλικίας 5 -12 ετών, θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης, το χρονικό διάστημα από Τρίτη 21 Ιουνίου μέχρι και Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.

Το Πρόγραμμα θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 π.μ. έως 16.00 στα Κέντρα Πολιτισμού Τριαδίου και Νέας Ραιδεστού.
Στα τμήματα που θα λειτουργούν θα παρέχεται δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου παιδιών, με την ανάπτυξη οργανωμένων ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων όπως ομαδικά παιχνίδια άθλησης και ψυχαγωγίας, καλλιτεχνικά εργαστήρια (ζωγραφική, χειροτεχνίες, κολλάζ, κατασκευές κλπ) ελεύθερο παιχνίδι, επιτραπέζια παιχνίδια.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν εργαζόμενες μητέρες που είναι κάτοικοι ή δημότες Δήμου Θέρμης ή απασχολούνται αποδεδειγμένα σε Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου. Εφόσον υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτήσεων θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα εργαζόμενοι γονείς (μητέρα & πατέρας με απασχόληση) και στη συνέχεια εργαζόμενες μητέρες (απασχόληση μητέρας μόνο).
Σε περίπτωση μονογονεϊκότητας ή πολυτεκνίας, οι εργαζόμενες μητέρες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Παιδιά άνεργων μητέρων θα εξυπηρετηθούν μόνο στην περίπτωση κενών θέσεων στα κατά τόπους Κέντρα Πολιτισμού και με σειρά προτεραιότητας. 
Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:
• Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα
• Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε δώδεκα (12,00) ευρώ το παιδί ανά βδομάδα, ενώ για δύο (2) ή τρία (3) παιδιά (αδέρφια) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε οκτώ (8,00) ευρώ το παιδί ανά βδομάδα.
Τα παιδιά που είναι ήδη ωφελούμενα του προγράμματος ΚΔΑΠ ΕΣΠΑ περιόδου 2015-2016 της ΕΕΤΑΑ θα συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά».
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται:
Α) στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, καθημερινά και ώρες 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ..
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310461655 και 2310463423.
Β) στο Κέντρο Πολιτισμού Ν.Ραιδεστού, καθημερινά και ώρες 16.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ..
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310465607. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.