Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Κατασχέσεις αλιευμάτων στην Ιχθυόσκαλα της Ν.Μηχανιώνας

Πάνω από 380 κιλά ψάρια, κατασχέθηκαν στην Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε το βράδυ το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής της περιοχής και συγκεκριμένα στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης αλιευμάτων.

Αναλυτικά βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:
-Μία (01) διοικητική παράβαση σε ιχθυέμπορο διότι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας σε έξι (06) ιχθυοκιβώτια με ιχθύες “Mugil Cephalus” (Κέφαλος), σε πέντε (05) ιχθυοκιβώτια με κεφαλόποδα του είδους “Sepian Officinalis” (Σουπιά) και σε έντεκα (11) ιχθυοκιβώτια με ιχθύες του είδους “Gobius Spp” (Γωβιός) τα οποία κατασχέθηκαν.
-Μία (01) διοικητική παράβαση σε εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων διότι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας σε έντεκα (11) ιχθυοκιβώτια του είδους “Sardina Pilchardus” (Σαρδέλα) τα οποία κατασχέθηκαν.
-Μία (01) διοικητική παράβαση σε εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων διότι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας σε δεκαπέντε (15) ιχθυοκιβώτια του είδους “Sardina Pilchardus” (Σαρδέλα) τα οποία κατασχέθηκαν.
-Μία (01) αγορανομική παράβαση σε εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων για κατοχή πενήντα έξι (56) κιλών ιχθύων του είδους “Lithognathus Mormyrus” (Μουρμούρα) μεγέθους 16-18 εκ. κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 20εκ.
Από την Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερις (04) παραβάσεις και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια ογδόντα (380) κιλά αλιεύματα τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.