Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Διανομή τροφίμων και σήμερα στο δήμο Παύλου Μελά

Συνεχίζεται και σήμερα και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι αύριο Τετάρτη, 15 Ιουνίου, η διανομή για τους 2.500 δικαιούχους τροφίμων και άλλων αγαθών του προγράμματος ΤΕΒΑ στο δήμο Παύλου Μελά, που γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο της Άρσης Βαρών, στη Σταυρούπολη.

Χτες Δευτέρα που άρχισε η διανομή, επικράτησε μεγάλος εκνευρισμός, ουρές και αγανάκτηση λόγω των καθυστερήσεων που υπήρξαν. Περίπου 1.200 δικαιούχοι παρέλαβαν από τις υπηρεσίες του δήμου τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, βρεφικές τροφές και είδη για άστεγους, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους».

 «Δίνουμε τρόφιμα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Δικαιούχοι είναι 2.500 οικογένειες, δηλαδή περίπου 6.000 άτομα. Τα πήγαμε περίφημα κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και δώσαμε πολλά πράγματα. Δηλαδή δύο σακούλες με 31 διαφορετικά είδη, ανάλογα με το αίτημα που έκαναν. Τα τρόφιμα είναι εξασφαλισμένα για όλους. Την πρώτη μέρα του προγράμματος υπήρξαν κάποιες αρρυθμίες. Αυτό κράτησε λίγες ώρες και μετά επανήλθε η τάξη», ανέφερε στο Aθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιδήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας και Πρόνοιας, Παντελής Νιγδέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.