Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Οι αιτήσεις για σύνδεση στο φυσικό αέριο σε Επανομή και Ν.Μηχανιώνα

Η διαδρομή του αγωγού φυσικού αερίου στην Επανομή
Άρχισαν και συνδέονται κανονικά στο δίκτυο φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κατοικίες, καταστήματα και δημόσια κτίρια σε Νέα Μηχανιώνα και Επανομή, μετά την πρόσφατη αποπεράτωση της πρώτης φάσης του αγωγού μεταφοράς του πολύτιμου αυτού καύσιμου στα δύο βασικά κέντρα του Δήμου Θερμαϊκού.

Η διαδρομή του αγωγού φυσικού αερίου στη Νέα Μηχανιώνα
Ο βασικός άξονας του δικτύου διέρχεται σήμερα:
-Στη Νέα Μηχανιώνα: Διασχίζει όλη την κεντρική οδό της 25ης Μαρτίου, μέχρι το τέλος, στη συμβολή με την οδό Πολυτεχνείου, περνάει από τις οδούς Κυζικού και Αθανασίου Διάκου, ενώ ενδιάμεσα διακλαδώνεται στην αρχή της οδού Κ.Βάρναλη, μέχρι το κτίριο του πρώην Δημαρχείου, καθώς και στην οδό Αγίου Νικολάου. 
-Στην Επανομή: Εισέρχεται το δίκτυο στην πόλη από την οδό 28ης Οκτωβρίου και περνάει από τις οδούς Αγίου Αργυρίου, Παύλου Μελά, Νικολάου Σαρβάνη και Σχολείου.
Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη φάση του δικτύου φυσικού αερίου σε Επανομή και Νέα Μηχανιώνα, δεδομένου ότι ανάλογα και με τις αιτήσεις σύνδεσης που θα υπάρχουν, το δίκτυο του φυσικού αερίου θα επεκταθεί και θα διέλθει και από τις άλλες οδούς των δύο πόλεων. Γιαυτό και απαιτείται οι κάτοικοι Επανομής και Ν.Μηχανιώνας να σπεύσουν να υποβάλλουν αιτήσεις στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ, προκειμένου να περάσει γρήγορα το δίκτυο και από τη γειτονιά τους.

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.