Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Σύσκεψη "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τη συγκοινωνία

Σύσκεψη για το θέμα της συγκοινωνίας στην περιοχή του Δήμουυ Θερμαϊκού, οργανώνει σήμερα το πρωί στις 10:30 στο ΚΑΠΗ Αγγγελοχωρίου, η “Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού”. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ με το ¨κόψιμο¨ οχημάτων, τη μείωση δρομολογίων, την αύξηση της αναμονής στις στάσεις και τις ¨τυχαίες¨, σε πολλές περιπτώσεις, δρομολογήσεις γραμμών έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο λαό της περιοχής μας.
  • Δυσκολεύτηκε η πρόσβαση και η επιστροφή στο και από το χώρο εργασίας.
  • Περιοχές μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς συγκοινωνία, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των κατοίκων.
  • Ανασφαλής, ακόμα και η μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία (Aγγελοχωρι και περιοχές του δήμου μας που εξυπηρετούνταν από το 76). 
  • Σύμφωνα με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, “Οι εξελίξεις αυτές θα οδηγήσουν στο ξεπούλημα των αστικών συγκοινωνιών” γιαυτό και ζητάει την ομαλή και ασφαλή μετάβαση στους χώρους εργασίας, στα σχολεία, στις σχολές, στα νοσοκομεία, στους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας. Ενώ επίσης διεκδικεί ένα πραγματικά δημόσιο σύστημα συγκοινωνιών που θα βάζει μπροστά την εξυπηρέτηση των αναγκών και όχι την εξυπηρέτηση των κερδών μεγαλοεργολάβων του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.