Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του ο "Αστερόκοσμος" στη ΔΕΘ

Στον "μαγικό", χριστουγεννιάτικο κόσμο του "Αστερόκοσμου", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από σήμερα, Σάββατο μικροί και μεγάλοι, για να διασκεδάσουν με παιχνίδια λούνα παρκ, να κάνουν βόλτες στα δύο παγοδρόμια και να ψυχαγωγηθούν μέσα από διάφορες παραστάσεις και δημιουργικά εργαστήρια. 

Το θεματικό πάρκο, που αναπτύσσεται σε 25.000 τ.μ. του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ - Helexpo AE και συγκεκριμένα στα περίπτερα 13, 14 και 15, εγκαινιάζεται στις 9 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, ενώ θα λειτουργεί έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019. 
 Ο "Αστερόκοσμος" πραγματοποιείται υπό την διοργάνωση του Magic Park. Η γενική είσοδος κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση των παιχνιδιών λούνα παρκ, ελεύθερη πρόσβαση στα δύο παγοδρόμια, καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες δράσεις και παραστάσεις που διοργανώνονται καθημερινά. 
Τα παιδιά με ύψος έως ένα μέτρο δεν πληρώνουν είσοδο, ενώ το ίδιο ισχύει για τα ΑμεΑ με έναν συνοδό. Μόνο για την ημέρα των εγκαινίων του "Αστερόκοσμου", οι πρώτοι 1.000 επισκέπτες θα πληρώσουν μισό εισιτήριο, ενώ δωρεάν θα είναι για όλους και το πάρκινγκ στους χώρους της ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.