Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Αρχίζουν οι εκδηλώσεις των "Αστρογειτονιών" στο Θερμαϊκό

Με την επανάληψη εκδηλώσεων που είχαν πραγματοποιηθεί και τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς καμιά πρωτοτυπία ή την παρουσία κάποιου ηχηρού ονόματος, πραγματοποιούνται οι "Αστρογειτονιές", οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Θερμαϊκού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2018-2019. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν κατ΄ουσία σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, με το άναμμα, στις 6 μ.μ. του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Μηχανιώνα.

Είχε προηγηθεί στις 6 Δεκεμβρίου το άναμμα του δένδρου στο Αγγελοχώρι, ενώ θα ακολουθήσει αύριο Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Περαία, που έχει στηθεί στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, επί της οδού Ανθέων. Το πρόγραμμα των φωταγωγήσεων θα κλείσει το επόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με το άναμμα του δένδρου στην κεντρική πλατεία της Επανομής.
Και στις τρεις εκδηλώσεις, θα παίξει μουσική η Φιλαρμονική του δήμου Θερμαϊκού και το μουσικό συγκρότημα "Lalaland" ενώ στη φωταγώγηση της Επανομής θα συμμετάσχει και η μουσική σχολή "ΚΙΘΑΡΙΣ".
Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος Θερμαϊκού, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, διάρκειας ενός μήνα, που ξεκίνησε την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, περιλαμβάνει περισσότερες από 35 εκδηλώσεις, οι οποίες θα συντροφέψουν τον κόσμο κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών και τις οποίες περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις τρεις δημοτικές ενότητες Μηχανιώνας, Θερμαϊκού και Επανομής έχει ως εξής:

                                                          ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

                                                                          ΠΕΡΑΙΑ


                                                                             ΕΠΑΝΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.