Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

"Ξέχασαν" τη Ν.Μηχανιώνα στην αναβάθμιση παιδικών χαρών !

Σύγχρονος εξοπλισμός για πέντε παιδικές χαρές του δήμου Θερμαϊκού, θα χορηγηθεί από το «Πράσινο Ταμείο». Από αυτές τις παιδικές χαρές που θα αναβαθμιστούν, οι τρεις βρίσκονται στην Περαία, μία στην Επανομή, μία στο Αγγελοχώρι και ΚΑΜΙΑ στη Νέα Μηχανιώνα, τους Νέους Επιβάτες, το Μεσημέρι, την Αγία τριάδα ή την Κερασιά!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το δήμο Θερμαϊκού:
Με περισσότερη ασφάλεια και με μεγαλύτερες δυνατότητες για παιχνίδι θα μπορούν να χαίρονται την παιδική χαρά της γειτονιάς τους χιλιάδες παιδιά του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών προχωρά σε συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση ορισμένων από αυτές.
Το Πράσινο Ταμείο ενέκρινε πριν από λίγες μέρες την πρόταση «Προμήθεια Οργάνων Παιδικών Χαρών Δήμου Θερμαϊκού», που υποβλήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία, με στόχο την παροχή ασφαλών και σύγχρονων εγκαταστάσεων για όλα τα παιδιά, και αφορά στην προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών, κάδων απορριμμάτων, καθιστικών, σωμάτων φωτισμού και δαπέδου ασφαλείας. Οι παιδικές χαρές για τις οποίες προορίζεται ο ως άνω εξοπλισμός σύμφωνα με την μελέτη είναι:
-Ο.Τ 51, Δ.Κ. Περαίας, Α. Περαία, οδός Σμύρνης
-συμβολή οδών Αμπελοκήπων-Θεσσαλονίκης Δ.Κ. Περαίας,(Goody΄s)
-Ο.Τ. 119Τ Δ.Κ. Περαίας, οδός Αριστοφάνους
-Ο.Τ 9 Τ.Κ. Αγγελοχωρίου,
-Ο.Τ. Γ98 Δ.Κ. Επανομής, Αστυνομικό Τμήμα (πάρκο Αγίου Αργυρίου)

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 234.333,45€ και η προμήθειά του θα χρηματοδοτηθεί κατά 120.000,00€ από το Πράσινο Ταμείο - στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2: «Αναβάθμιση Αστικών Υποδομών» και στο μέτρο 2.2. «Βελτίωση αστικού εξοπλισμού» - και κατά 114.333,45€ από το Δήμο. 

3 σχόλια:

  1. Εύγε . Ας βάλουν λοιπόν για άλλη μια φορά οι Μηχανιώτες τις ψήφους τους υπέρ Αλεξανδρή εκλέγοντας τον κ. Κούτουκα και λοιπούς πρωτοκλασάτους και την επόμενη 5ετία θα τα κάνει όλα στη Μηχανιώνα !!!! Αυτή είναι η νέα συμφωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε μένος με τον Κούτουκα. Πάρτε το χαμπάρι ότι ευθύνη για τη σημερινή κατάντια του δήμου Θερμαϊκού, έχουν ΟΛΟΙ όσοι διοίκησαν τον τόπο. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Ακόμη και κάποιοι που σήμερα εμφανίζονται ως οι επίδοξοι "σωτήρες" του δήμου μας. Και οι οποίοι όταν αυτοί βρίσκονταν στο τιμόνι της εξουσίας, τα είχαν κάνει μούσκεμα. Λόγω ανικανότητας, λόγω αδιαφορίας ή γιατί δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα ήταν πριν κάνετε οποιαδήποτε άτοπη δημοσίευση "εσείς" οι δημοσιογράφοι, και αναφέρομαι στον κο Κουζινόπουλο, να μελετάτε πιο σωστά τα θέματα που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. Η παραπληροφόρηση θριαμβεύει στην Ελλάδα και δυστυχώς κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο δημοσιογραφικός κλάδος φέρει μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μας!!! Ο Δήμος Θερμαϊκού κατέθεσε 2 μελέτες στο Πράσινο Ταμείο, εκ των οποίων η μία (η οποία δυστυχώς δεν εγκρίθηκε ) αφορούσε αποκλειστικά την δημιουργία παιδικών χαρών στην Ν.Μηχανιώνα!!! Τα τηλ του Πράσινου Ταμείου είναι διαθέσιμα στο site του Ταμείου, οι άνθρωποι εκεί πολύ εξυπηρετικοί και ευγενέστατοι και μπορεί να απευθυνθεί ο κάθε πολίτης προς ενημέρωση. Άλλωστε υπάρχει και αντίστοιχη ανάρτηση στη Διαύγεια από τον Δήμο Θερμαϊκού, περί έγκρισης κατάθεσης πρότασης στο Πράσινο Ταμείο, για την Ν.Μηχανιώνα αποκλειστικά!!! Μάθετε να κάνετε δημοσιογραφία και όχι πολιτική κύριοι δημοσιογράφοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.