Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

"Γιορτή φασολάδας" την Κυριακή για τα 90 χρόνια της Περαίας

Με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Άνω Περαία, στις 10 π.μ. και την καθιερωμένη «γιορτή φασολάδας», στις 12 το μεσημέρι στο αλσύλλιο "Ανδρομέδα" (Άνω Περαία), ολοκληρώνονται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οι πολυήμερες εκδηλώσεις που οργάνωσαν το ΔΗΠΠΑΚΥΘ και ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας για τη γενέθλια ημέρα της Περαίας, που φέτος συμπίπτει με τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της.

Από την κοσμοσυρροή στη συναυλία του Γ.Χατζηνάσιου
Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών, η οποία θα καταλήξει στις 8 μμ στο δημοτικό πάρκινγκστην παραλία Περαίας (πρώην "Κοχύλι"),για να ακολουθήσει συναυλία χορωδιών από τον Σύλλογο  Γυναικών Περαίας «Αγάπη».

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στην οδό Αμπελοκήπων (Α’ Δημοτικό Περαίας), στις 8 μ.μ.,θα γίνει μεγάλη παρέλαση όλων των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και λαμπαδηδρόμων. Η παρέλαση θα καταλήξει ­­­­­­στο δημοτικό πάρκινγκ - παραλία Περαίας (Πρώην "Κοχύλι") όπου θα γίνει  Παραδοσιακό Χορευτικό Αντάμωμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.