Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

"Κύριοι, κουράσατε, απογοητεύσατε, αποτύχατε"

του Νίκου Παράσχου
Άρχισαν τα όργανα. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν αφορμή να ασχοληθούν τα κόμματα με τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. Δειλά-δειλά υποδεικνύουν τα προστατευόμενα από αυτά πρόσωπα. Τα ίδια πρόσωπα τα οποία έτρεχαν με βουλευτές των παρατάξεών τους από σπίτι σε σπίτι για ανεύρεση υποψηφίων, είναι πάλι υποψήφιοι. Αυτή τη φορά όμως φέρουν τον μανδύα του ανεξάρτητου, φοβούμενοι την οργή του κόσμου προς τα κόμματα.

Στο βωμό της ψηφοθηρίας ξεχνάμε ιδεολογία και κομματικά χρίσματα που τους στήριζαν τόσα χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα, με κύρια χαρακτηριστικά την αναποτελεσματικότητα, την αδιαφορία και την πλήρη έλλειψη σχεδιασμού για την ανάπτυξη του τόπου μας. Τα ίδια πρόσωπα με χτυπήματα κάτω από τη μέση για όσους σταθούν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις τους.

Κύριοι, κουράσατε, απογοητεύσατε, αποτύχατε. Η κοινωνία υποφέρει. Δεν θα ασχοληθεί με τα δικά σας υπαρξιακά προβλήματα διότι έχει ανάγκη επίλυσης τω ν σοβαρών προβλημάτων που έχουν οι συνδημότες μας.

4 σχόλια:

  1. Σας ειδαμε και εσας κ. Παρασχου, οντως μας κουρασατε με την ανυπαρξια σας μεσα στο Δ.Σ. και με την αμεριστη συμπαρασταση που παρειχατε στην ανυπαρκτη και αποτυχημενη διοικηση του κ. Αλεξανδρη. Τωρα λοιπον καταλαβατε, κουραστηκατε και απογοητευτηκατε με την αποτυχημενη Διοικηση και με ολους αυτους που τους χαιδευατε τρια χρονια. Νομιζω καλα θα κανετε να πατε στο μαγαζακι σας και να μας αφησετε ησυχους διοτι χορτασαμε απο αλαλους και ασχετους σωτηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά η αποτυχία τους αποδεικνύεται και με τις απίστευτες πλέον χρεώσεις στους λογαριασμούς ύδρευσης που καταφθάνουν τις τελευταίες μέρες στην Περαία, καθώς το κάθε κυβικό της αποχέτευσης χρεώνεται με 0,52 ευρώ, διπλάσια δηλαδή απ' ό,τι το νερό της κατανάλωσης, για να μην αναφερθούμε και στο ειδικό τέλος 80% επί της κατανάλωσης, τη στιγμή που υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση και αρκετοί άλλοι δήμοι της χώρας έχουν ήδη προχωρήσει σε γενναίες μειώσεις για την ανακούφιση των κατοίκων τους. Δυστυχώς εδώ συνεχίζει η ίδια λογική του ξεζουμίσματος των πολιτών, ενώ υποτίθεται ότι είχε επιτευχθεί και κάποια συμφωνία με την ΕΥΑΘ για κάποια μείωση στις χρεώσεις. Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια αυτού του όμορφου τόπου που κάποιοι επιλέξαμε να κάνουμε πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Νίκο, καλά τα λες. Ενοχλήθηκαν τα σκουριασμένα μυαλά στο δήμο Θερμαϊκού γιαυτό και σου επιτίθενται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. νικος μονο το <> γνωριζει καλα. Για την αληθεια του πραγματος αν θελει ας μας κανει μια συντομη αναφορα, ποσες φορες πηρε τον λογο στο Δ.Σ. και τι μας προσφερε η παρουσια του 3 χρονια. Να μας πει με ποιο θεμα ασχοληθηκε και τι καταφερε με τις ανυπαρκτες εισηγησεις του. Αν θελετε κυριοι να εχετε αποψη για αυτους που ψηφιζετε πρεπει να παρακολουθητε τα Δ. Σ. Εκει φαινεται η γυμνεια και η ασχετοσυνη του καθε σωτηρα. Αρκει να σας πω, πως οι μισοι συμβουλοι για να μη πω το 80% δεν εχουν διαβασει ουτε τα θεματα που καλουνται να ψηφησουν. Καλα λοιπον θα κανει ο κ. Νικος να δει την παρτη του δηλαδη τα χαλια του και να παυσει να σχολιαζει για ολους τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.