Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Χαμόγελα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης από τα πρώτα exit poll

Με χαρά, υποδέχτηκαν τις πρώτες ανακοινώσεις των exit polls, τα στελέχη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, στη Θεσσαλονίκη, αναμένοντας ωστόσο και τα επίσημα αποτελέσματα που θα κλειδώνουν την πρωτιά, κάνοντας λόγο για δικαίωση του αγώνα τους.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν την εκλογική εκπομπή της ΕΡΤ, ενώ και οι υπολογιστές έχουν πάρει φωτιά. Τα στελέχη εκφράζουν την ικανοποίησή τους και για την είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Ρώσσιος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β' Θεσσαλονίκης, οι πολίτες στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εφαρμόσει αυτή τη δύσκολη συμφωνία και να οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση και να ανορθώσει την ελληνική οικονομία και πρόσθεσε: ''Το ποσοστό της Λαϊκής Ενότητας είναι οριακά να μπει στη Βουλή. Είναι επόμενο οι δηλώσεις που έκαναν οι πρώην σύντροφοί μας για τον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ ήταν δηλώσεις του κενού. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε στη συντριπτική πλειοψηφία του συσπειρωμένος γύρω από την αριστερή αυτή κυβέρνηση και αυτή η αριστερή κυβέρνηση θα δώσει προοπτική στο λαό''.
Επιπλέον, όπως τόνισε ο Δημήτρης Δημητριάδης, συντονιστής της εκλογικής επιτροπής στην Α' Θεσσαλονίκης: ''Σήμερα ο λαός νίκησε και με την ψήφο του αναδεικνύει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, παρ' όλη την προσπάθεια της δημιουργίας αριστερής παρένθεσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, έτσι ώστε για την αναδιάρθρωση του χρέους, την προσπάθεια ανόρθωση της οικονομίας, τη στήριξη των φτωχών στρωμάτων, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από τη λιτότητα τον επόμενο χρόνο''.
Με τη σειρά του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, πως ο ελληνικός λαός, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll, φαίνεται να επιδοκίμασε με την ψήφο του την προσπάθεια του κόμματος, παρά τον πόλεμο που υφίσταται από πολλές πλευρές εντός κι εκτός Ελλάδας. 

Πηγή: Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.