Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Προσλήψεις προσωπικού από φορείς της περιοχής

Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρούν το επόμενο διάστημα διάφοροι φορείς και ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής και μεταξύ αυτών ο δήμος Ωραιοκάστρου, το νοσοκομείο Γ.Παπανικολάου, το νοσοκομείο Κιλκίς, η εταιρεία Fraport Greece κ.α.. Αναλυτικά:

■ Η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Ωραιοκάστρου, ως φορέας υλοποίησης των προ- γραμμάτων «Άθληση για Όλους», που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Ωραιοκάστρου για την περίοδο 2016/2017 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) του Υπουργείου, Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα προσλάβει 14 καθηγητές/ τριες φυσικής αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του δημοτικού κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου, οδός Θεσσαλονίκης και Λόρδου Βύρωνα γωνία, 57013 Ωραιόκαστρο έως τη Δευτέρα 13-02-2017, ώρες 08,30 π.μ. έως 14,30 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλ. 2310-690793,2310020970.
■ Ανακοινώθηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 76 ατόμων νια την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου, που εδρεύει στην Εξοχή του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη του Νομού Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συ- στημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» Εξοχή, Τ.Κ. 570 10, Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Χωματά Αναστασίας και κας Κωνσταντινίδου Αλεξάνδρας, (τηλ. επικοινωνίας: 2313- 307160, 2313-307138).
■ Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων ανακοίνωσε το Γ. Ν. Κιλκίς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥ- ΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συ- στημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Νοσοκομείου 1, Τ.Κ.:61100, απευθύνοντάς την στο τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κ.κ. Ιωαννίδου Νίκης και Καραβαλάκη Κυριακής (τηλ. επικοινωνίας: 2341 351 630).
■ Η Fraport Greece, στην οποία έχει παραχωρηθεί η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, κάνει προσλήψεις προσωπικού αναζητώντας άτομα για την πλήρωση θέσεων σε διάφορες ειδικότητες. Με τις προσλήψεις η Fraport επιδιώκει να στελεχώσει τα γραφεία της στην Ελλάδα που αποτελούν ένα κλάσμα μόνο των προσλήψεων που θα πραγματοποιήσει η ελληνογερμανική κοινοπραξία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.