Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Παραίτηση του Θ.Ζδούκου από το δημοτικό συμβούλιο

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, υπέβαλε στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ.. Θερμαϊκού, ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Θοδωρής Ζδούκος, ο οποίος ωστόσο παραμένει στέλεχος της «Συμπολιτείας» και της Συντονιστικής της Επιτροπής. Τη θέση του, καταλαμβάνει το επίσης στέλεχος της δημοτικής παράταξης, Θοδωρής Τζίνας.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο που κατέθεσε ο Θοδωρής Ζδούκος προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρο Αδαμίδη, με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου 2017:
«Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Θερμαϊκού, για λόγους εναλλαγής στη θέση, στα πλαίσια των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», όπως αυτοί συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του Μαίου 2014».
Όπως είπε ο Θ.Ζδούκος, αποχαιρετώντας το δημοτικό συμβούλιο, παραιτείται  για να γίνει πράξη η εναλλαγή προσώπων στην εκπροσώπηση της παράταξης, φροντίζοντας  η παραίτησή του να συμπέσει με το μισό της θητείας του δημοτικού συμβουλίου. Τη θέση του καταλαμβάνει ο βιολόγος Θοδωρής Τζίνας, που είχε έρθει στις εκλογές δεύτερος στη δημοτική ενότητα Επανομής, με διαφορά λίγων ψήφων.

Οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων και ο πρόεδρος του σώματος, έπλεξαν το εγκώμιο της προσωπικότητας του Θοδωρή Ζδούκου, τονίζοντας την ευθύτητα και εντιμότητα του χαρακτήρα του καθώς και την καθαρότητα της στάσης του και των απόψεών του στα πλαίσια των καθηκόντων του ως δημοτικού συμβούλου. «Ο Θοδωρής άφησε εποχή στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού για τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα στην υπεράσπιση του Δήμου και των δημοτών του», είπε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας», Σπύρος Κουζινόπουλος, εξαίροντας την υπέροχη ανιδιοτελή προσφορά του ως μαχόμενος γιατρός προς το κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.