Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Τροποποιήσεις δρομολογίων του ΟΑΣΘ λόγω βόμβας

Σημαντικές τροποποιήσεις θα γίνουν την Κυριακή στις γραμμές των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης της βόμβας που βρέθηκε στο Κορδελιό.  Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό, σε ότι αφορά τα λεωφορεία που τερματίζουν στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία»:

-Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών  8, 12, 31, 45 και 78  θα εκτελούνται κανονικά έως τις 9 το πρωί. Μετά, οι λεωφορειακές γραμμές 8, 12,  45 και 78 θα καταλήγουν στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό ενώ η λεωφορειακή γραμμή 31 θα επιστρέφει στη Βούλγαρη από τα  Δικαστήρια.
-Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών  81, 89Α και 89Β  θα εκτελούνται κανονικά έως τις 9 το πρωί. Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 80 έως τις 8.45 και της λεωφορειακής γραμμής 82 έως τις 8.30 το πρωί. Μετά από τις προαναφερθείσες ώρες, η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών θα διακοπεί και θα επανέλθει μετά την ολοκλήρωση της όλης επιχείρησης.
Από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό τα τελευταία δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών 9, 19, 40, 51,   52 και 54 θα  πραγματοποιηθούν στις 8.45 το πρωί. Μετά, η λειτουργία τους θα διακοπεί και θα επανέλθει μετά την ολοκλήρωση της όλης επιχείρησης.
Το τελευταίο δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής 20 θα πραγματοποιηθεί στις 8.45 το πρωί από το Σταθμαρχείο Μενεμένης. Μετά, η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής θα διακοπεί και θα επανέλθει μετά την ολοκλήρωση της όλης επιχείρησης.
Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών 1 και 18 θα εκτελούνται κανονικά μέχρι τις 9 το πρωί  Μετά τις 9 το πρωί,  οι λεωφορειακές γραμμές 1 και 18 θα τερματίζουν στο Σταθμαρχείο Ευόσμου.
Τα λεωφορεία των ειδικών για την περίσταση λεωφορειακών γραμμών που θα φέρουν την αρίθμηση 501 μέχρι και 508 θα μετακινούν δωρεάν τους πολίτες, που θα απομακρυνθούν από τα σπίτια τους, μεταξύ των σημείων επιβίβασης και αποβίβασης που έχουν υποδείξει οι προαναφερόμενοι Κορδελιού-Ευόσμου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Θα διατεθούν τα δύο ειδικά λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. για την μετακίνηση των ΑμεΑ, για τους πολίτες που θα χρειαστούν την εν λόγω υπηρεσία. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με τους οικείους δήμους για να δηλώσουν τα απαραίτητα στοιχεία.

To τηλεφωνικό κέντρο 11085 θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.