Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Λας Βέγκας η Ν.Μηχανιώνα- Σταμπωτοί πεζόδρομοι στα...χωράφια

Τι κι αν ένα μεγάλο μέρος των πόλεων και των χωριών του Δήμου Θερμαϊκού δεν έχουν πεζοδρόμια για να περπατάνε με ασφάλεια οι κάτοικοι. Τι κι αν οι δρόμοι σε πολλά σημεία έχουν λακκούβες και είναι τόσο φθαρμένο το οδόστρωμά τους ώστε να καταστρέφονται τα αυτοκίνητα. Η δημοτική αρχή, αντί να ασχολείται με τόσο … πεζά πράγματα, βάλθηκε να μας αποδείξει ότι θα μετατρέψει το Θερμαϊκό σε αμερικανικού στυλ μεγαλούπολη. Πως; Ξοδεύοντας χρήματα με τη σέσουλα για να κατασκευάσει σταμπωτούς πεζόδρομους μέσα στα χωράφια!

Όταν μας τηλεφώνησε φίλος αναγνώστης του «Φάρου του Θερμαϊκού» να μας ενημερώσει σχετικά, στην αρχή δεν τον πιστέψαμε, θεωρώντας ότι μας κάνει πλάκα.
-Ελάτε να δείτε τα «έργα» της διοίκησης Μαυρομάτη, εξ αιτίας των οποίων η Νέα Μηχανιώνα σε λίγο θα θυμίζει … Λας Βέγκας.

Χρειάστηκε να πάμε από εκεί για να διαπιστώσουμε ότι δεν αστειεύονταν καθόλου. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε, δεν χρειάζονται νομίζουμε περισσότερο σχολιασμό. Το μόνο που δεν μάθαμε δυστυχώς, ήταν το όνομα του πολιτικού φίλου, τον οποίο θέλησε να «εξυπηρετήσει» ο καλός μας δήμαρχος.    



1 σχόλιο:

  1. τα "χωράφια" είναι εντός σχεδίου περιοχή, κάτω από το Λύκειο Νέας Μηχανιώνας!!Να προσέχουμε τι γράφουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.