Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Διακρίσεις του Συλλόγου Γυναικών Περαίας "Η Αγάπη"

Πλούσιες, είναι οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Περαίας «ΑΓΑΠΗ», καθώς, στα 46 χρόνια λειτουργίας του, εκτός από φιλανθρωπικό έργο, έχει συνεισφέρει στην κουλτούρα και στον πολιτισμό τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο μέσα από τα τμήματα του Χορευτικού, της Παραδοσιακής και της Νέας Ευρωπαϊκής Χορωδίας.

Η χρονιά που πέρασε, παρά τις οικονομικές δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας, υπήρξε ιδιαίτερα δημιουργική και έκλεισε δυναμικά με την παρουσία του χορευτικού στη Συνάντηση Χορευτικών στην Αμμουλιανή και της Παραδοσιακής Χορωδίας στο χορωδιακό φεστιβάλ στα Σέρβια Κοζάνης. Εκείνο όμως που έκανε ιδιαίτερα περήφανα τα μέλη του, ήταν η συμμετοχή της Νέας Ευρωπαϊκής Χορωδίας στο 19ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου και οι διακρίσεις που έλαβε στον 13ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών «Antonio Vivaldi» που διεξήχθη στο Καρπενήσι από 2-5 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα η Νέα Ευρωπαϊκή Χορωδία απέσπασε: Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Τζαζ και Μοντέρνα Μουσική», Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Θρησκευτική Μουσική». Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Μικτές Χορωδίες». Βραβείο καλύτερης χορωδίας και Βραβείο καλύτερης μαέστρου για τη μαέστρο του συλλόγιου Ελεονώρα Καλαϊτσίδου.
Ο Σύλλογος ενημερώνει ότι η εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο για τη γενέθλια μέρα Περαίας θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Άνω Περαία. Επίσης ενημερώνει τους δημότες ότι από την πρώτη εβδομάδα  του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι πρόβες στα τμήματα του χορευτικού και των χορωδιών. Τέλος συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες μαθητές στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές και εύχεται σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας

καλή σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.