Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

"Πορεία Αρμονίας" στο δήμο Θερμαϊκού στις 25 Ιουλίου

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου, στις 13:30 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θερμαϊκού θα γίνει η υποδοχή δρομέων από όλο τον κόσμο, που μεταφέρουν με την φλόγα τους το μήνυμα της αρμονίας, της φιλίας και της ενότητας των ανθρώπων και των λαών.
 
Πρόκειται για μια εθελοντική λαμπαδηδρομία που διεξάγεται από οραματιστές της Παγκόσμιας Αρμονίας και επιζητεί την συμμετοχή όλων για την προώθηση του Ιδανικού της Παγκόσμιας Αρμονίας. Εκπρόσωπος της Πορείας είναι o Carl Lewis.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Θερμαϊκού, ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κ. Γιάννης Τσακμάκας, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Τροκάνας με ανακοίνωση προσκαλούν όλους να χειροκροτήσουν και να υποδεχτούν τους δρομείς και το μήνυμα τους για αρμονία και ενότητα, «δίνοντας το δικό μας μήνυμα, βάζοντας την δική μας σφραγίδα  στην Παγκόσμια Αρμονία των λαών».  
Η επιτροπή της World Harmony Run δίνει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, αθλητές και μη, νέοι και ηλικιωμένοι, να συμμετέχουν στην Πορεία που θα γίνει στον δήμο Θερμαϊκού.
Για επιπλέον πληροφορίες, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 2392076011.
Πληροφορίες για την Παγκόσμια Πορεία Αρμονίας υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.worldharmonyrun.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.