Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Έρχεται καύσωνας το Σαββατοκύριακο


Τυχεροί θα είναι οι κάτοικοι στις ανατολικές ακτές του Θερμαϊκού, καθώς θα νιώσουν λιγότερο τον καύσωνα που έρχεται από αύριο Σάββατο, με την πόλη της Θεσσαλονίκης να βλέπει το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο να σκαρφαλώνει στους 37ο C. Τα υψηλά μάλιστα ποσοστά υγρασίας που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνουν ακόμη πιο αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Στους 37ο C  θα σκαρφαλώσει η θερμοκρασία την Κυριακή και στην Πυλαία, στο Χορτιάτη, στο Ασβεστοχώρι, το Λαγκαδά, τα Κουφάλια, τη Σίνδο και τα Κύμινα. Αντίθετα, σχετική δροσιά θα έχουν η Νέα Μηχανιώνα, η Περαία, η Αγία Τριάδα όπου ο υδράργυρος δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 32οC.
Η θερμοκρασία θα ανέβει από αύριο σε όλη τη Μακεδονία ενώ θα διατηρηθεί υψηλή όλη την επόμενη βδομάδα. Τους 38οC θα πιάσει το θερμόμετρο την Κυριακή στη Βέροια και τα Γιαννιτσά, τους 36οC στην Κατερίνη, την Έδεσσα, την Νάουσα και το Κιλκίς. Γύρω από τους 34 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί ο υδράργυρος στη Χαλκιδική.
Την ανηφόρα θα πάρει ο υδράργυρος και στη Δυτική Μακεδονία με το θερμόμετρο να πιάνει στην Κοζάνη, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα και την Καστοριά τους 33 και 34 βαθμούς, Τριανταπεντάρια και 36άρια θα χτυπήσει ο υδράργυρος σε Καβάλα, Σέρρες. Το απόγευμα του Σαββάτου θα δροσίσει στη Δράμα όπου αναμένεται να βρέξει.
Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει από την Παρασκευή και μετά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.