Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Διανομή λαχανικών σε άπορες οικογένειες Καλαμαριάς

Κανονικά και χωρίς παρατράγουδα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η διανομή σε περίπου τριακόσιες άπορες οικογένειες της Καλαμαριάς πεντακοσίων χαρτοκιβωτίων με λαχανικά - προσφορά του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία Βασίλη Ασβεστόπουλου, που μεταφέρθηκαν με ειδικό ψυγείο από την Ιεράπετρα της Κρήτης.
Η διανομή, έγινε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης του δήμου Καλαμαριάς, σε συνεργασία με την «ΠΑΕ Απόλλων 1926» και της Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ομάδας.
Οι οικογένειες είχαν ειδοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες για την ημερομηνία και ώρα που θα έφθανε στην Αντιδημαρχία το ψυγείο και με έναν πολύ καλό συντονισμό, η διανομή που ξεκίνησε στις 10 το πρωί ολοκληρώθηκε στη 1 το μεσημέρι, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Κάθε κιβώτιο περιείχε πράσινες και κόκκινες πιπεριές, μελιτζάνες και ντομάτες.
Σημαντική ήταν η βοήθεια των παιδιών των Ακαδημιών του Απόλλωνα που επιβιβάστηκαν στο όχημα και με ένα πολύ καλό συντονισμό κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να δώσουν ένα πολύ καλό παράδειγμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης στους συνομήλικούς τους
Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας Κυριακή Φοροπούλου που ήταν παρόντες στη διανομή ευχαρίστησαν τόσο τον κ.Ασβεστόπουλο για την προσφορά του, όσο και τα παιδιά των Ακαδημιών, γιατί απέδειξαν ότι εκτός από καλοί μαθητές και καλοί αθλητές, έχουν επιλέξει και τον υπέροχο δρόμο του εθελοντισμού.
Από την παραπάνω ποσότητα λαχανικών η Αντιδημαρχία Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας κράτησε μια μικρή ποσότητα για το συσσίτιο των απόρων, ενώ μια παλέτα με κιβώτια θα παραδοθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο του Αγίου Νικολάου Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.