Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Έρχεται η "απαγωγή της Σμαράγδως"


Tην ηθογραφική σατιρική κωμωδία του Μιχάλη Κουνελάκη «Η απαγωγή της Σμαράγδως», θα παρουσιάσει την Τρίτη 31 Ιουλίου,  στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της τοπικής Κοινότητας Μηχανιώνας «Θαλασσογραφίες», στο αμφιθέατρο της Νέας Μηχανιώνας, η Θεατρική ομάδα ενηλίκων  Μηχανιώνας του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.
 
Πρόκειται για ένα άρτια δραματουργικά έργο που κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή αδιάπτωτο καθ’ όλη τη διάρκειά του και που πέρα από την ηθογραφική του αληθοφάνεια και την επίφαση των κωμικών καταστάσεων φιλοδοξεί να πάει βαθύτερα και να αναλύσει τον άνθρωπο που έχει πάθος για το χρήμα από κάθε του πλευρά.

Η σκηνοθεσία είναι της Πολυξένης Ζαπτιέ. Παίζουν οι: Ειρήνη Αδαμάκου, Ισμήνη Βαριοπούλου, Μαίρη Βαριοπούλου, Χρήστος Δελτσίδης, Κούλα Καλαϊτζόγλου, Βιργινία Καλλιοντζή, Σταύρος Καλόστος, Ανέστης Κάλφας, Χρήστος Καπράλος, Δέσποινα Καραγιάννη, Μαίρη Καρδαμίλα, Μαγδαλινή Μπαξεβάνη, Παναγιώτα Παπαφλωράτου, Μέλλω Νταβράνη, Αφροδίτη Σπίνου.
Είσοδος ελεύθερη
Η παράσταση θα επαναληφθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 9 το βράδυ και πάλι με ελεύθερη είσοδο στην Παραλία Αγίας Τριάδας στα πλαίσια της «Γιορτής του Τρύγου» που διοργανώνει ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.