Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη νίκη για την κεραία στην Πυλαία

Ως πρώτη νίκη χαρακτηρίζει το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη την έκδοση προσωρινής διαταγής να σταματήσουν οι εργασίες εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας διπλά σε 3 σχολεία και κατοικίες της Πυλαίας.

Πρόκειται για την  απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που έχει εγκατασταθεί δίπλα στο 2ο δημοτικό σχολείο Πυλαίας, το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό της περιοχής. Σύμφωνα με την απόφαση, απαγορεύεται προσωρινά τόσο η τοποθέτηση όσο και η λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας αλλά και οποιουδήποτε εξαρτήματος-μηχανήματος στο σημείο της κεραίας.
Η δημοτική παράταξη «Δίκτυο», τονίζει πως «από την πρώτη στιγμή  χάρη στην αγωνιστική  παρουσία των μελών του όπως και του επικεφαλής Απόστολου Αντωνούδη συνέβαλλε στην άμεση κινητοποίηση κατοίκων, φορέων και συλλόγων της περιοχής».
Όπως αναφέρει προκάλεσε μετά από συλλογή υπογράφων σύγκληση εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία μεγάλου αριθμού αγανακτισμένων δημοτών της Πυλαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.