Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Το "δράμα" του Κουκούτση και η Χρυσή Αυγή

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης σε ομιλία του στην τοπική οργάνωση Νίκαιας περιγράφει το…δράμα του και εξηγεί γιατί αναγκάστηκε, ενώ δεν… ήθελε, να αποδεχθεί τη Μερσέντες που του έδωσε η Βουλή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», η ομολογία που έχει καταγραφεί σε βίντεο, έγινε σε κλειστή ομιλία στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας το Δεκέμβριο του 2012, δηλαδή λίγους μήνες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Ο βουλευτής ακούγεται να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο Suzuki. Όσοι ξέρουν από αυτοκίνητα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο όχι Καλαμάτα – Αθήνα δεν μπορεί να πάει(…) Αποδέχθηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο. Εάν θα κοιτάξετε κάτω στην είσοδο, λυπάμαι που το λέω, είναι μια Μερσέντες».
Η Μερσέντες καίει τα αντερά της
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος βουλευτής κάνει παράπονα για τη βουλευτική αποζημίωσή του. Δηλώνει ότι από τα 6.500 ευρώ που εισπράττει συνολικά, τα 3.000 πηγαίνουν στο κόμμα «για τρόφιμα». Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουκούτσης εξηγεί στους συντρόφους του τα πολλά έξοδα που έχει: «Λοιπόν με τα 3.500 ευρώ, εγώ θέλω 1.200 ευρώ το μήνα τουλάχιστον 6 με 7 φορές να ανεβοκατέβω στην Καλαμάτα ή να πάω οπουδήποτε αλλού. Αυτά τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας. Η Βουλή μας δίνει μέσα στα 3.000 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά (ενν. Μερσέντες) καίνε τα άντερά τους.

Ελεος, μόνο 400 ευρώ το μηνα για βενζίνη. Αιμα, τιμή, βενζίνη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.