Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΥΑΘ: Με "φωτογραφική" διάταξη η πρόσληψη Γεν. Διευθυντή

Ως «φωτογραφική», κατήγγειλε σύσσωμη η αντιπολίτευση του δήμου Θερμαϊκού την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της «Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θερμαϊκού» για την τροποποίηση του Κανονισμού Προσωπικού της ΔΕΥΑΘ και την προσθήκη νέας διάταξης με την οποία προβλέπεται στα «ειδικά προσόντα πρόσληψης» για τη θέση του Γενικού Διευθυντή της επιχείρησης η πρόσληψη Γεωπόνου.

«Από πού κι ως που διαθέτει «ειδικά προσόντα» ένας γεωπόνος και όχι οι πλέον κατάλληλοι για το αντικείμενο της ύδρευσης και της αποχέτευσης, όπως θα ήταν ένας Μηχανικός Περιβάλλοντος, ένας Υδρογεωλόγος, ένας Υδροβιολόγος, ένας Χημικός Μηχανικός ή ένας Τοπογράφος Μηχανικός», παρατήρησε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο παριστάμενος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, δήμαρχος κ.Ι.Μαυρομάτης, όταν τέθηκε για επικύρωση η απόφαση αυτή του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ, δεν είπε τίποτα. Ενώ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Τσαμασλής, αν και χαρακτήρισε φωτογραφική τη σχετική διάταξη, δήλωσε ότι γνωρίζει κιόλας το πρόσωπο που θα καταλάβει αυτή τη θέση, του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και ψήφισε υπέρ της απόφασης, όπως το ίδιο έπραξαν και όλοι οι σύμβουλοι της παράταξής του.

Αντιθέτως, πέρα από τους τρεις συμβούλους της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», κατά της απόφασης ψήφισε και η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Ντίνα Μώραλη, που ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου να μην ξαναφέρει στο συμβούλιο τέτοιες φωτογραφικές διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.