Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς ρεύμα περιοχές της ανατ. Θεσσαλονίκης λόγω καταιγίδας

Χωρίς ρεύμα, έμειναν για αρκετές ώρες περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω της καταιγίδας που έπληξε το πρωί όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Ενώ παράλληλα, διέλυσε τη λαϊκή αγορά της Νέας Μηχανιώνας, καθώς ο δυνατός άνεμος, άρπαξε όχι μόνο τέντες, αλλά και εμπορεύματα.

Λόγω της πτώσης δέντρου, στην περιοχή του Φοίνικα, έμειναν χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές των δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού και κυρίως ο Τρίλοφος, η Θέρμη, το Τριάδι και οι ευρύτερες περιοχές. Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι η αποκατάσταση του προβλήματος θα είναι άμεση.
Η δυνατή καταιγίδα σάρωσε για περίπου 10 λεπτά, όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τους δυνατούς βόρειους ανέμους, που έφταναν  τα 4 μποφόρ να πλήττουν από άκρη σε άκρη την πόλη. Ταυτόχρονα, έπεφτε δυνατή βροχή.
Από τον αέρα ξηλώθηκαν τέντες, έπεσαν γλάστρες από μπαλκόνια, ενώ το νερό της βροχής προκάλεσε μικροπροβλήματα (κυρίως σε σηματοδότες που... έσβησαν).

Ο δυνατός αέρας μετακίνησε ακόμη και τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε έργα που γίνονται (στην περιφερειακή και την οδό Μοναστηρίου). Στην γέφυρα της Μαλακοπής ο αέρας ξήλωσε πανό κι αυτό βρέθηκε στο... οδόστρωμα. Έσπασαν ακόμη και κλαδιά από δένδρα, που έπεσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.