Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Περαία: Συγκέντρωση μεταχειρισμένων παιχνιδιών και βιβλίων

Mεταχειρισμένα παιχνίδια και βιβλία, που θα δοθούν σε παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν διαφορετικά, συγκεντρώνονται σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, από τα παιδιά του δήμου Θερμαϊκού, στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» της Περαίας, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Η πρωτοβουλία έχει τίτλο «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» κι έχει στόχο να προωθήσει την ιδέα της επανάχρησης και να στείλει μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Ξεκίνησε από τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΣΔΑ) και ο δήμος Θερμαϊκού συμμετέχει αυτό το σαββατοκύριακο μαζί με τους δήμους Θέρμης, Πυλαίας – Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου.

Τα βιβλία και τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν θα υποστηρίζουν το έργο των παιδικών σταθμών του δήμου Θερμαϊκού «Θαλασσοπούλια», Χαρούμενες Φατσούλες και Παιδική Φωλιά (Περαία), Δημαράκειος παιδικός Σταθμός (Ν. Μηχανιώνα), Δημοτικός παιδικός Σταθμός Επανομής, καθώς και του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.