Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δραματική προειδοποίηση μιας επιβάτιδας του Normal Atlantic: «Για πόσο ηλίθιους και κορόιδα μας έχετε;»

Διαβάστε τι είχε αναρτήσει στη σελίδα της ΑΝΕΚ μία από τους επιβάτες, η Ευθυμία Αρβανίτη για την κατάσταση που επικρατούσε στο Normal Atlantic πριν αυτό αποπλεύσει από την Ηγουμενίτσα. Καταγγέλοντας ότι το πλοίο ήταν υπερφορτωμένο, με τους επιβάτες να είναι πεταμένοι ακόμη και στο πάτωμα, την ίδια στιγμή που μία ενοχλητική δυσωδία ήταν διάχυτη σε όλους τους χώρους του πλοίου.  «Για πόσο ηλίθιους και κορόιδα μας έχετε;», ρωτάει.

Ευθυμία Αρβανίτη
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

«Κατ'αρχήν, Χρόνια Πολλά! Ευτυχώς που μπορώ να δημοσιεύσω στη σελίδα χωρίς να κάνω like, γιατί η μέχρι στιγμής μας εμπειρία μόνο για like δεν είναι.
Από που να ξεκινήσω.. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε Ηγουμενίτσα, με καθυστέρηση ήδη στην ώρα άφιξης/αναχώρησης (Πάτρα-Ανκόνα). Εκτός από παστωμένοι και υπερφορτωμένοι για τη χωρητικότητα του συγκεκριμένου πλοίου, δεν υπάρχει και απολύτως καμία ανακοίνωση-ενημέρωση για το πόσο θα καθυστερήσουμε να φτάσουμε Ανκόνα.

Τουαλέτες απαράδεκτες, καρέκλες σπασμένες και όλα αυτά στην ίδια τιμή που θα έπρεπε κανονικά να ταξιδέψουμε με ένα αξιοπρεπές και αξιόπιστο πλοίο της γραμμής.
Και αυτό λόγω "αλλαγής πλοίου" και "αντικατάστασης με ένα καινούργιο", όπως ενημερωθήκαμε από το προσωπικό στο λιμάνι της Πάτρας. Εμείς εδώ έχουμε μαζευτεί παρέα στο κατάτρωμα και κλαίμε τα λεφτά που δώσαμε. Και σας ρωτάω λοιπόν: Για πόσο ηλίθιους και κορόιδα μας έχετε?
Πόσο ασφαλές είναι να υπερφορτώνετε ένα πλοίο τέτοιας κατηγορίας για να μη χάσετε τα ευρωπουλάκια? Ποιός και πως θα δικαιολογήσει την έξτρα ώρα καθυστέρησης από δουλειές/άλλα μέσα κυκλοφορίας/ακύρωση κρατήσεων ξενοδοχείων κ.λπ.? Ο κόσμος κάθεται στο πάτωμα, άλλοι φουσκώνουν στρώμα γιατί οι καμπίνες είναι πλήρεις, άλλοι κοιμούνται κάτω. Φεύγοντας, βάλτε μας και να το καθαρίσουμε κιόλας.
Έχουν γίνει μπερδέματα με τις καμπίνες, έχουν βγάλει τον κόσμο έξω στο σαλόνι με μικρά παιδιά και περιμένει. Παρακαλώ, να επισημάνω ότι τα παραπάνω παράπονα δε προορίζονται για το πλήρωμα αλλά για τη διοίκηση της εταιρείας. Ευτυχώς το πλήρωμα προσπαθεί να παραμένει ψύχραιμο. Πολύ που σας ενδιαφέρει βέβαια... Μπάχαλο!!!

Πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.