Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Κλειστοί παραμένουν αρκετοί δρόμοι λόγω πλημμυρών

 
Συνεχίζονται τα πολλά προβλήματα, στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης –ειδικά στις νοτιοδυτικές περιοχές, αλλά και στη Θέρμη- λόγω των βροχοπτώσεων που προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες.

Λόγω υπερχείλισης χειμάρρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ηρακλείου, στην Επαρχιακή οδό Λαγκαδικίων – Σχολαρίου καθώς και στη Δημοτική οδό Λαγκαδά – Ασσήρου.
Επίσης, λόγω υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται στην 8η οδό έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Δημοτική οδό από Ταγαράδες προς Θέρμη και λόγω της υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται στη Θέρμη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Αεροπορίας και Μ. Αλεξάνδρου. 
Επιπλέον, λόγω της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού εξακολουθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στις ακόλουθες Δημοτικές οδούς:
• Δημοτική οδός από Πεντάλοφο προς Βουστάσια
• Δημοτική οδός από Πεντάλοφο προς Φιλαδέλφεια και 
• Δημοτική οδός από Σίνδο προς Βιολογικό Καθαρισμό.
Τέλος, λόγω υπερχείλισης του ρέματος στο Μελισσουργό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Μελισσουργού – Στανού – Αρναίας Χαλκιδικής. 
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως η συγκοινωνία διεξάγεται από παρακαμπτηρίους και εναλλακτικές διαδρομές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.