Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Διαψεύδει ο Κώστας Βογιατζής ότι υπέγραψε κείμενο

Το φυσάνε και δεν κρυώνει, όσοι είχαν τη φαεινή ιδέα να δώσουν στη δημοσιότητα κείμενο, λίγο πριν την Τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία της Βουλής, που υπογράφονταν, υποτίθεται από 100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης και με το οποίο καλούσαν πιεστικά τους βουλευτές να ψηφίσουν τον εκλεκτό Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ως πρόεδρο της Δημοκρατίας, εμφανιζόμενοι μάλιστα ως τάχα «υποστηρικτές της κοινής λογικής».

Και «πριν λαλήσει αλέκτωρ», ένας-ένας από τους εμφανιζόμενους να έχουν υπογράψει το κείμενο, άρχισαν να βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης, διαψεύδοντας ότι υπέγραψαν οποιοδήποτε κείμενο και ότι αυθαίρετα τέθηκε το όνομά τους. Ένας από αυτούς, ήταν ο συνδημότης μας δάσκαλος, Κώστας Βογιατζής, δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας στο δήμο Θερμαϊκού, ο οποίος επικοινώνησε με τα ΜΜΕ, διαψεύδοντας ότι υπέγραψε τη συγκεκριμένη ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές.
Και οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής, αντί να ζητήσουν συγνώμη που έδωσαν ένα κείμενο στη δημοσιότητα, χωρίς προηγουμένως να ερευνήσουν αν όντως συμφωνούσαν οι "υπογράφοντες", τώρα «ποιούν την νήσσαν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.