Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Καλαμαριά: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για πρόσφυγες

Συγκέντρωση βασικών ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, αρχίζει ο Δήμος Καλαμαριάς, που στέκεται με  σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή  και θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη  στο δράμα των προσφύγων και μεταναστών που ζουν κάτω από πολύ άσχημες και δύσκολες συνθήκες. 

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα  7/9  θα υπάρχει στο δημαρχιακό μέγαρο (Κομνηνών 58) καλάθι όπου θα συγκεντρώνονται βασικά είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας (που δεν χρειάζονται ψυγείο), είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, παιδικές τροφές (γάλα μακράς διάρκειας, μπισκότα, κρουασάν), παιδικές και βρεφικές πάνες ( pampers) εμφιαλωμένα νερά  και απολυμαντικά.

Επίσης την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της  μουσικοχορευτικής εκδήλωσης από το συγκρότημα ENCARDIA που πραγματοποιείται στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία δημαρχείου) στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, διασκεδάζουμε και παράλληλα προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους πρόσφυγες. Πολλαπλά καλάθια περιμετρικά της πλατείας,  θα συγκεντρώσουν τα παραπάνω είδη , αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την  ανθρωπιά των Καλαμαριωτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.