Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση των εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού με ΠΟΕ-ΟΤΑ

Την παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου, για να πραγματοποιηθεί συνάντηση-συζήτηση με τον αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Βασίλειο Γκιτάκο, προκειμένου να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η συνάντηση, γίνεται με αφορμή την παρουσία κλιμακίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Συλλαλητήριο των συνδικάτων για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), και εκτός από την ενημέρωση των εργαζομένων, θα συζητηθεί η οργάνωση με τον καλύτερο τρόπο, της μαζικής συμμετοχής τους στο Συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ.

Με επιστολή που απεύθυνε προς το δήμαρχο Θερμαϊκού, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού ζητάει την  διευκόλυνση της παρουσίας των εργαζομένων στη συνάντηση, καθώς και την προχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.