Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Διανομή 47 τόνων ακτινίδιων σε μαθητές δήμου Δέλτα

Διανομή 47 τόνων ακτινιδίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στους μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων του Δήμου Δέλτα, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Από το πρωί, συνεργεία του Δήμου με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Καθαριότητας, διένειμαν τα φρούτα στις 9 Δημοτικές Κοινότητες για να φτάσουν σε 7.300 μαθητές!
Πρόκειται για δωρεά του αγροτικού συνεταιρισμού «Νέος Αλιάκμονας» Βέροιας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη διανομή στους μαθητές, τα φρούτα ελέγχθηκαν για την ποιότητά τους από τριμελή επιτροπή γεωπόνων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Μετά τις 8 Ιανουαρίου, θα ακολουθήσει δωρεά και διανομή πορτοκαλιών.  
Σχετικά με την ενέργεια αυτή, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού για τη δωρεά αλλά κυρίως για την ευαισθησία που δείχνουν με μια τέτοια ενέργεια. Είναι πολύ σημαντικό η αγροτική μας παραγωγή να συνδράμει στις οικογένειες αλλά και ο καταναλωτής να μάθει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής γης και η διανομή στους μαθητές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχουμε αυτό. Ο μηχανισμός του Δήμου μας είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε τέτοιες ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.