Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Περιορίζονται οι δραστηριότητες της ΔΕΤΕΚ Καλαμαριάς

Περιορίζονται σημαντικά οι δραστηριότητες της Δημοτικής Εμπορικής Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς ΑΕ ΟΤΑ, για το έτος 2017, όπως προκύπτει από τον προϋπολογισμό της ΔΕΤΕΚ για το 2017 που θα συζητηθεί  σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στα γραφεία της, στην πλαζ της Αρετσούς.

Ο προϋπολογισμός αυτής της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Καλαμαριάς για το 2017, ανέρχεται στα 2.699.320,00 ευρώ, ισοσκελισμένος όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδα.
Όπως αναφέρει σε σχετική εισήγησή του ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ, Ιωάννης Πενόπουλος, περιορίζονται οι επενδύσεις στις απόλυτα αναγκαίες και μόνο σε εκείνες που αφορούν μηχανολογικό εξοπλισμό. Επίσης, περιστέλλονται δαπάνες και γενικά έξοδα στις απόλυτα αναγκαίες. Τέλος, αναδιοργανώνεται το λειτουργικό σχήμα του προσωπικού ανά μονάδα και ανά βάρδια, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος χωρίς να υποβαθμιστεί η παρεχόμενη υπηρεσία.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΚ:
«Λόγω λήξης των χρησιδανείων, και περιμένοντας την ανανέωση τους, δεν δύναται η εταιρεία να προχωρήσει σε γενικότερες αναδιοργανώσεις τόσο των κτιριακών εγκαταστάσεων όσο και των υποδομών, οι οποίες λόγω παλαιότητας παρουσιάζουν αρκετές ζημίες. Λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα κατάσταση στην εταιρεία, προτείνω την ανάληψη πρωτοβουλιών τόσο από την διοίκηση όσο και από την γενική συνέλευση, έτσι ώστε, το συντομότερο δυνατόν, να τακτοποιηθεί το θέμα της παραχώρησης των χώρων όπου δραστηριοποιείται η  επιχείρηση, εντός του έτους 2017, έτσι ώστε να προβούμε σε μελέτες για τις απαραίτητες αναδιοργανώσεις των υποδομών και των κτιριακών εγκαταστάσεων, οι οποίες θεωρώ ότι είναι άμεσα απαιτητές για την βιωσιμότητα της εταιρείας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.