Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Πρόγραμμα για τηλεφωνική ειδοποίηση των δικαιούχων ΤΕΒΑ

Κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για τους ωφελούμενους του έργου επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ) πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία στην Κεντρική Μακεδονία.

Τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενώ, όπως έγινε γνωστό, μέσω του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, θα ειδοποιούνται οι ωφελούμενοι που ανέρχονται σε 60.000 σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στις έξι κοινωνικές συμπράξεις από τις αντίστοιχες περιφερειακές ενότητες που συμμετέχουν στη διαδικασία, πλην της Πιερίας.
Η ενημέρωση μέσω του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης θα αφορά τις ημερομηνίες στις οποίες θα γίνονται οι διανομές και τα σημεία από όπου θα μπορούν οι δικαιούχοι να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα. Υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας εκτιμούν ότι το κέντρο θα τεθεί σε λειτουργία τον ερχόμενο Μάρτιο.
Την άποψη ότι θα μπορούσε να γίνει διεθνής και όχι συνοπτικός διαγωνισμός διατύπωσε ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» Γιάννης Ανδρίτσος. Θετικός στο σχετικό έργο δήλωσε ο εκπρόσωπος της παράταξης «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, οι δυο μεγάλοι διαγωνισμοί για την παροχή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ βρίσκονται στην τελική ευθεία, καθώς αναμένεται η έγκριση τους από την αρμόδια διαχειριστική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.