Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Οι προοπτικές συνεργασίας της Εγνατίας Οδού με την Αυτοδιοίκηση

Εκδήλωση στο πλαίσιο των συνεργιών που αναπτύσσει η «Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης ΑΑΕ/ΟΤΑ» με φορείς σχεδιασμού και παραγωγής αναπτυξιακού έργου για τη συγκρότηση του Αναπτυξιακού και Επενδυτικού Πλαισίου «Θεσσαλονίκη 2030», θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 18.00, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πόεδρος του Δ.Σ. της Εγνατίας Οδού Α.Ε., Απόστολος Αντωνούδης και η πρόεδρος της «Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε.», Λίνα Λιάκου, ενώ το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Εγνατία Οδός Α.Ε.- Ανάπτυξη και προοπτική».
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που συνδιοργανώνουν η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ»  και η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης ΑΑΕ/ΟΤΑ, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι προοπτικές συνεργασίας της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ» με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της ευρύτερης Αστικής Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, με στόχο το σχεδιασμό και την παραγωγή έργων κλίμακας στους τομείς των υποδομών των Μεταφορών, της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και των ολοκληρωμένων αστικών αναπλάσεων. 

Επισημαίνεται ότι το Αναπτυξιακό και Επενδυτικό Πλαίσιο «Θεσσαλονίκη 2030» αποτελεί τη βάση της στρατηγικής για τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη της Μείζονος Ολοκληρωμένης Χωρικής και Εδαφικής Επένδυσης  της Ευρύτερης Αστικής Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.