Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Αρνιά και κατσίκια μοίρασε το ΕΚΘ στους απεργούς COCA COLA

Στο πλευρό των απεργών της Coca Cola που για 18 μήνες αγωνίζονται να επιστρέψουν στις εργασίες τους βρέθηκε για ακόμα μια φορά η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών μοίρασε στους απεργούς της εταιρίας δεκάδες αρνιά και κατσίκια, σε μια ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα που κάνουν για να επιστρέψουν στην εργασία τους.
"Δίνετε μια πολύ σκληρή μάχη. Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο. Συμπαραστάτες σας σε όλα τα επίπεδα" σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Και συμπλήρωσε: "Είμαι αισιόδοξος γιατί έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας. Είστε μια ξεχωριστή περίπτωση εργαζομένων στην πόλη, έχοντας επιδείξει σε όλα τα επίπεδα την αγωνιστική σας δραστηριότητα". Ο πρόεδρος του ΕΚΘ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στην εργασία τους, αφού όπως είπε, "τα δικαστήρια φαίνεται πως πηγαίνουν καλά".
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Γιάννης Φραγκίδης σημείωσε ότι η συμπαράσταση του ΕΚΘ στον αγώνα είναι δεδομένη. "Ελπίζουμε σε γρήγορη λύση. Ας γίνει Ανάσταση και στα μυαλά των υπευθύνων της Πολυεθνικής εταιρίας" σημείωσε.

"Μια εταιρία που θησαυρίζει οφείλει να σέβεται τους εργαζόμενούς της" υπογράμμισε εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.