Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω...facebook

Παρών στην κούρσα της διαδοχής για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της «γαλάζιας» παράταξης. Νωρίτερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και μέσω facebook.

Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της ανοικτής εκλογής από την βάση με δικαίωμα συμμετοχής και πολιτών που τώρα δεν είναι μέλη του κόμματος.
Ανέφερε δε ότι καλά έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και άνοιξε το θέμα της διαδοχής προσθέτοντας ότι «θα βγούμε πιο δυνατοί». Ερωτηθείς για αν ευθύνεται ο Β. Μεϊμαράκης για το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «το πρόβλημα είναι πιο βαθύ από το πρόσωπο του αρχηγού. Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε εξαιρετική προσπάθεια να συγκρατήσει τις δυνάμεις της ΝΔ. Του είμαστε υπόχρεοι και τον ευχαριστούμε για τον αγώνα που έδωσε».

Όπως σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο κ. Μητσοτάκης η ΝΔ έχει φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο χρειάζεται ανανέωση ως προς τις αξίες, την εφαρμοσμένη πολιτική και τα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.