Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόεδρος ΑΝΕΛ: «Εάν ήξερα, δεν άφηνα να μπει ο Δημ.Καμμένος στη Βουλή»

«Εάν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια tweets ρατσισμού και αντισημιτισμού, δεν θα είχα αφήσει να μπει ο Δημ.Καμμένος στη Βουλή», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, δίνοντας εξηγήσεις για τον συνονόματό του  τέως υφυπουργό Υποδομών Δημήτρη Καμμένο, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση μετά το σάλο που ξέσπασε εις βάρος του.

«Δημιουργήθηκε ένα θέμα από απαράδεκτα και ρατσιστικά tweet, τα οποία ο ίδιος τα αρνείται. Κάλεσε τον Σφακιανάκη. Μέχρι τότε διευκόλυνε με την παραίτησή του το έργο της κυβέρνησης», είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος υποστηρίζει πως τον λογαριασμό όπου ανέβαιναν τα tweets δεν διαχειριζόταν μόνο εκείνος αλλά άλλα 20 άτομα.
«Όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις, η απάντηση ήταν ότι δεν ήταν δικά μου, είναι άλλων. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί θέμα ούτε είχα δει εγώ τέτοια tweets ρατσισμού και αντισημιτισμού. Δεν θα είχα αφήσει να μπει στη Βουλή. Αλλά δεν μπορώ να τον καταδικάσω», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.
Καταλήγοντας, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επεσήμανε ότι το θέμα Καμμένου δεν πρόκειται να σταματήσει την κυβέρνηση ούτε θα κολλήσει σε θέματα που θα τη γυρίσουν πίσω. «Δεν μπορεί να μένει καμία σκιά, κυρίως σε θέματα ηθικής τάξεως».
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Mega υπογράμμισε: «Υπήρξαν κάποιες αναρτήσεις οι οποίες είχαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα υπήρξε μια αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από την ομάδα των 53 και από την πλευρά του Πάνου Καμμένου υπήρξε κάποια αντίδραση, ο οποίος είπε ότι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του Δημήτρη Καμμένου θα πρέπει να παραιτηθεί».
«Η ανάρτηση για το Αουσβιτς ήταν γνωστή. Εγώ προσωπικά δεν είχα παρακολουθήσει τις άλλες αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου. Το τι γνώριζε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν γνωρίζω, εκρίθη ότι ο Δημήτρης Καμμένος ήταν ικανός και είχε τα προσόντα για αυτή τη θέση και για αυτό προτάθηκε, αν ήξερε ή δεν ήξερε ο Πάνος Καμμένος, θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο, εγώ δεν γνωρίζω. Αλλά εγώ λέω ότι προφανώς ο πρόεδρος δεν τα ήξερε όλα αυτά, θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση», σημείωσε.
Πηγή: newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.