Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Οργή στους ΑΝΕΛ για τα άθλια γκάλοπ του ΠΑΜΑΚ

Ο "αντικειμενικός" Μαραντζίδης έδινε πρωτιά Μεϊμαράκη και στο ντιμπέϊτ
Οργή στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τα άθλια γκάλοπ, που σ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τους εμφάνιζαν εκτός Βουλής. Βάλουν μάλιστα κατά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τις δημοσκοπήσεις του καθηγητή Νίκου Μαραντζίδη, ζητώντας να παραδώσει την έδρα του.

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής Επικοινωνίας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, όπου σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις έκανε λόγο για αθλιότητα και για ευθεία δολοφονική επίθεση κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζητώντας να παραιτηθεί από την έδρα του.
«Θα σταθώ ειδικότερα στην περίπτωση της αθλιότητας των «δημοσκοπήσεων» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργαζόταν με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή αποτυχία όπου έδιναν 1.5% – 2% στους ΑΝΕΛ δημιουργώντας την ψυχολογία στον κόσμο ότι η ψήφος τους σε εμάς είναι μια χαμένη ψήφος. Μιλάμε για μία ευθεία «δολοφονική» επίθεση σε βάρος των ΑΝΕΛ» σημείωσε αρχικά ο κ. Κουίκ.
Ένα από τα γκάλοπ Μαραντζίδη που εμφάνιζαν ... ισοπαλία
ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ στο μόλις.... 1,5%
«Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ικμάδα αξιοπρέπειας, οφείλει ο «δημοσκόπος» Αν. Καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, στέλεχος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», να παραδώσει την πανεπιστημιακή του θέση. Ειδάλλως, αν δεν το πράξει ο ίδιος, θα πρέπει να επιληφθεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς στο όνομα αυτού του κυρίου, διασύρεται βάναυσα η επιστημονική και επιμορφωτική αξιοπιστία του.
Εξάλλου θεωρώ δεδομένη την επικινδυνότητά του ή την ασχετοσύνη του, στο να μαθαίνει τα παιδιά μας την επιστήμη τους με απόλυτη διαστρέβλωση.
Η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Έως εδώ. Από εκεί και πέρα θα τον συμπαρασύρει ένα πραγματικό «ποτάμι» νομικών αντιδράσεων από την πλευρά μας» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός Επικρατείας.
«Αυτές οι άθλιες «δημοσκοπήσεις» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έγιναν επ’ αμοιβή; Ή στο δωρεάν;» αναρωτήθηκε στο τέλος ο Τέρενς Κουίκ.
Ένα ακόμη από τα άθλια γκάλοπ, εμφάνιζε στη Β΄Θεσσαλονίκης μπροστά τη
ΝΔ με 2 μονάδες, ενώ νικητής αναδείχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,5 μονάδες διαφορά
 Επίθεση στο ΠΑΜΑΚ και από τον Π. Καμμένο
Για τεράστια απάτη έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις.

«Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία τεράστια απάτη. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει δόλος, γι” αυτό ανακοίνωσα δημόσια από την προηγούμενη εβδομάδα το αποτέλεσμα των εκλογών που γνωρίζαμε ότι είχαν οι δημοσκοπικές εταιρείες. Οι δημοσκοπικές εταιρείες γνώριζαν τη διαφορά του 6%, την οποία διέρρεαν σε εμάς κάποια στελέχη τους, αλλά μαζί αποφάσιζαν να το κρύψουν από τον ελληνικό λαό για να τον επηρεάσουν.
Πιστεύω ότι πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, γιατί η απάτη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για παράδειγμα, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο θέλει να λέγεται επιστημονικός φορέας, την προηγούμενη ημέρα των εκλογών έδινε στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ποσοστό 1,7%, ενώ ήξερε ότι έχουμε περάσει το 3,5%. Και αυτό διότι εκτελούσε την εντολή εκείνου που πληρώνει τη δημοσκόπηση.
Ο κ. Αλαφούζος, μέσα από τις εφημερίδες του, περνούσε συνέχεια το μήνυμα ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα είμαστε στη Βουλή. Φαίνεται ότι προσπαθούσε να απογοητεύσει τους Έλληνες ψηφοφόρους ότι δεν θα μπούμε στη Βουλή. Επίσης, γνώριζαν ότι η διαφορά είναι πάνω από 6% και προσπαθούσαν με τα πλαστά αποτελέσματα που έδιναν εν γνώσει τους να επηρεάσουν την κοινή γνώμη» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


Τι υποστηρίζει το ΠΑΜΑΚ
Ανακοίνωση εξέδωσε η Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ με την οποία ουσιαστικά στηρίζει τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου, σχετικά με τις δηλώσεις Καμμένου για την δημοσκόπηση της για τις εκλογές της περασμένης Κυριακής.
''Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εξ αφορμής δηλώσεων και δημοσιευμάτων σχετικών με τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, οι οποίες διεξήχθησαν από τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του ΠΑΜΑΚ, στο πλαίσιο της αυτοτελούς και γενικώς αναγνωρισμένης ως εγκύρου δραστηριότητάς του, και οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, διευκρινίζει ότι:
Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αφενός μεν στέκεται αρωγός σε κάθε ερευνητική προσπάθεια των μελών ΔΕΠ και όλων των ερευνητών του, μεταπτυχιακού και προπτυχιακού επιπέδου, αφετέρου δε θεωρεί απολύτως αυτονόητο, ότι η λειτουργία αυτή είναι αυστηρώς επιστημονική και κείται μακράν οιασδήποτε σκοπιμότητας, εκτός εκείνων που υπηρετούν αποκλειστικά και μόνον την επιστήμη και το δημόσιο συμφέρον. Το πράττει αυτό στο πλαίσιο της συνολικής δραστηριότητάς του, η οποία έχει πολλαπλώς αναγνωριστεί.
Ειδικότερα για την συγκεκριμένη περίπτωση, η Πρυτανεία θεωρεί ότι η συνοπτική ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από την Μονάδα Ερευνών περιέχει όλα τα στοιχεία που επιτρέπουν στην επιστημονική κοινότητα και στην κοινή γνώμη να σχηματίσει ακριβή άποψη για το έργο της Ερευνητικής Μονάδας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.