Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στον αγωγό της Αραβησσού

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, που παρουσιάζει βλάβη από προχθές το απόγευμα, ώστε να ομαλοποιηθεί στη συνέχεια σταδιακά η υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Mακεδονικοού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) Γιάννης Κρεστενίτης.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο συγκεκριμένος αγωγός, μήκους 50.000 χιλιομέτρων, μεταφέρει περίπου το 30% του συνόλου του νερού που χρειάζεται η πόλη (σε καθημερινή βάση 70.000 κυβικά νερού).
Επισήμανε δε, ότι, ο τσιμεντένιος αγωγός διαμέτρου 1,65 μ., θα αντικατασταθεί με χαλύβδινο αγωγό και αναμένεται αύριο (Παρασκευή) να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, λόγω των εργασιών αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης, διατομής Φ1650 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 10:00 έως τις 20:00 στις περιοχές: Ωραιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευκαρπία του Δήμου Π.Μελά, Πεύκα του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, Μετέωρα του Δήμου Π.Μελά, Πολίχνη του Δήμου Π.Μελά, Εύοσμος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
Στις υπόλοιπες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.