Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ματαιώθηκε εκδήλωση στην Επανομή με τον Άδ. Γεωργιάδη

Ματαιώθηκε η κομματική εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιήσει σήμερα Κυριακή στις 7,30 το απόγευμα, στο δημοτικό θέατρο Επανομής το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρου Καράογλου, με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη, μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν χτες στα Κουφάλια, σε ανάλογη εκδήλωση που ήταν να γίνει εκεί.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ από τα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα Πέλλας, ματαίωσαν με παρέμβαση τους την συγκέντρωωση που είχε οργανώσει για τις 7.30 απόψε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, στο πνευματικό κέντρο "Κ. Χατζάκος".
Οι οπαδοί, συγκεντρώθηκαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο στα Κουφάλια  και φώναζαν ότι είναι "ανεπιθύμητος" ο κ. Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Θ. Καράογλου τους πλησίασε και τους πρότεινε μια μικρή αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με τον ίδιο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνοι αρνήθηκαν επιμένοντας ότι είναι "ανεπιθύμητος" ο Αδωνις Γεωργιάδης. Υστερα από επιθυμία του Θεόδωρου Καράογλου δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομικής δύναμης που ήταν στο σημείο.
Μετά από αυτό ο βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη ματαίωση της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. που είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη, όχι όμως και στα Κουφάλια, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα.
Το πολιτικό γραφείο του κ. Καράογλου είχε οργανώσει και άλλες δύο εκδηλώσεις με ομιλητή τον κ. Γεωργιάδη. Μία σήμερα στις 11 το πρωί στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, η οποία θα γίνει χωρίς τον κ. Γεωργιάδη και η δεύτερη σήμερα το απόγευμα στην Επανομή, που ματαιώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.