Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ημερίδα για την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων ΟΤΑ

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Κοινές δράσεις ΟΤΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών τους», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 11.30 Π.Μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς (οδός Καραμαούνα 1, Καλαμαριά).

Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «ΕNERJ - Joint Actions for Energy Efficiency» του προγράμματος INTERREG MED, το οποίο υλοποιείται από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους Θέρμης, Καλαμαριάς και Πυλαίας-Χορτιάτη.
Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση και υποστήριξη της συνεργασίας μεταξύ των ΟΤΑ, για την υλοποίηση κοινών δράσεων ενεργειακής αποδοτικότητας σε δημοτικά κτίρια.
Στο πλαίσιο της Ημερίδας, θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν οι δυνατότητες σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης των κοινών δράσεων μεταξύ των Δήμων για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων τους, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων της τεχνικής υλοποίησης των παρεμβάσεων και της χρηματοδότησής τους.
URL: http://www.anatoliki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.