Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Νέα διανομή τροφίμων για άπορους στο Θερμαϊκό

Νέα διανομή τροφίμων θα γίνει στο Δήμο Θερμαϊκού, στους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί   μέχρι τις 28-2-2018, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή  θα πραγματοποιηθεί  στους Ν. Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των   Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21ο χλμ. Λ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
        ( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Λ )

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Μ έως Ω )
Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι ευπαθή, νωπά και τρόφιμα μακράς διάρκειας (τυρί, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζάχαρη,   μαναβική, κρέας), τα οποία οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν .
Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο email τους. Κατά την παραλαβή της   αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητάς τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση, εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.
Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (καρότσι λαϊκής), καθώς για κάθε δικαιούχο, η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.