Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Κενές θέσεις απασχόλησης στην Ανατ. Θεσσαλονίκη

Κενές θέσεις απασχόλησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκαν από το Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, της περιοχής 25ης Μαρτίου. Θέσεις εργασίας που προσφέρονται στους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ ανέργους.

Παρατίθενται στη συνέχεια δύο πίνακεςς με τους κωδικούς των θέσεων, τις προσφερόμενες ειδικότητες, το πρόγραμμα στο οποίο αυτές περιλαμβάνονται και την ημερομηνία λήξης, όπου αυτή προσδιορίζεται.
Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ΟΑΕΔ.

Τι είναι τα ΚΠΑ2
Οι υπηρεσίες απασχόλησης και οι υπηρεσίας ασφάλισης που διατηρούσε ο ΟΑΕΔ κατά τόπους συνενώθηκαν στα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2), ώστε να μετεξελιχθούν σε υπηρεσίες μίας στάσης (one-stop shops).
Τα Κ.Π.Α.2 αποτελούν μια οργανωτική καινοτομία, με την οποία αναβαθμίζεται η εξυπηρέτηση του ανέργου και της επιχείρησης, με την προσφορά υπηρεσιών για την προώθηση στην απασχόληση και για την ασφάλισης, σε ενιαία σημεία εξυπηρέτησης μιας στάσης.

 Οι δύο πίνακες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.